ερευνητικό πρόγραμμα agricompet

Αθήνα,

01/04/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπαίδευση Συντονιστών και Συντονιστριών των Εθνικών Κόμβων Συν-δημιουργίας Λύσεων (Solution Hubs)

Τη Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, το Ινστιτούτο Συνεταιριστικής Ηγεσίας και Συνεργασίας (Co-opAbility Institute) και το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας (ΙΝΑΓΡΟΚ), στα πλαίσια του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος AGRICOMPET, σχεδίασαν και διοργάνωσαν ολοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις Συντονίστριες και τους Συντονιστές των Εθνικών Κόμβων Συν-σχεδιασμών Λύσεων. Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν ομάδες ερευνητριών και ερευνητών από: το Πανεπιστήμιο του Οβιέδο, το Πανεπιστήμιο της Βερόνα, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Μπόζεν-Μπολζάνο, το Πανεπιστήμιο Μπογάζιτσι και το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών.

Στο σεμινάριο, μέσω προσεκτικά επιλεγμένων βιωματικών- συστημικών εργαλείων και μεθόδων, οι Συντονίστριες και οι Συντονιστές έμαθαν πως να συν-σχεδιάζουν μαζί με τους συνεταιριστικούς ηγέτες, λύσεις στα κρίσιμα οργανωτικά προβλήματά των επιχειρήσεών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και τις Δράσεις του, μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: info@coopability.org

https://coopability.org/

https://www.unioviedo.es/AGRICOMPET/

https://www.agreri.gr/

Μπορούμε να βοηθήσουμε
στην Ανάπτυξή σας

Απευθυνθείτε στην ομάδας μας
για να συν-δημιουργήσουμε το συνεταιρισμό σας
ή να συν-σχεδιάσουμε συνεργατικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

Pin It on Pinterest