Ο κόσμος των συνεταιρισμών και της συνεργασίας προσφέρει αμέτρητα πεδία για εμβάθυνση και δράση. Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων προσανατολισμένων στη Διάγνωση των Αγροτικών Συνεταιρισμών φτάνει στο τέλος του και ένας δεύτερος κύκλος ετοιμάζεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα!

Το νέο βιωματικό σεμινάριο μας έχει ως θέμα:Συν-δημιουργώντας τη συνεταιριστική λύση που ταιριάζει στις ανάγκες μου. Με τη βοήθεια και στήριξη των κορυφαίων της συνεργασίας και των συνεταιρισμών θα συλλάβετε, συν-δημιουργήσετε και υλοποιήσετε συνεταιριστικές λύσεις επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η ολιστική προσέγγιση με την οποία έχει σχεδιαστεί αυτό το σεμινάριο και η εμπειρία μας από την υλοποίηση του σε πάνω από 30 χώρες μας επιτρέπουν να προσαρμόζουμε κάθε φορά τα περιεχόμενα και τα μεθοδικά εργαλεία μας στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Πραγματικά παραδείγματα, βιωματικές ασκήσεις και εργαλεία της συστημικής συνδυάζονται για να μεγιστοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκτήσετε και την πρακτική εφαρμογή αυτών των γνώσεων.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή και κάντε προεγγραφή στο πρόγραμμα στέλνοντας e-mail στο info@coopability.org με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) ώστε να εξασφαλίσετε μια θέση. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες.

No alt text provided for this image

 

Μπορούμε να βοηθήσουμε
στην Ανάπτυξή σας

Απευθυνθείτε στην ομάδας μας
για να συν-δημιουργήσουμε το συνεταιρισμό σας
ή να συν-σχεδιάσουμε συνεργατικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

Pin It on Pinterest