Οι Δράσεις μας

Δείτε τις δράσεις μας αναλυτικά

Το Co-opAbility Institute επιτυγχάνει τους στόχους του με την:

  • Παροχή βιωματικής εκπαίδευσης μελών, διοικητικών συμβουλίων και διευθυντικού προσωπικού συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών στην οργάνωση, διοίκηση, χρηματοδότηση και διεύθυνση βιώσιμων συλλογικών επιχειρήσεων. Τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας συν-σχεδιάζουμε με τους ενδιαφερόμενους οργανισμούς και άτομα, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, ενώ προσφέρουμε ιδιαίτερα προγράμματα συνεταιριστικής ηγεσίας.
  • Διευκόλυνση (facilitation) της συν-δημιουργίας μαζί με τους παραγωγούς βιώσιμων συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών.
  • Εκπόνηση ερευνητικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων με στόχο την ανάπτυξη λύσεων στα προβλήματα των ελληνικών συνεταιρισμών και το σχεδιασμό καινοτόμων μεθόδων και εργαλείων για την αξιοποίηση ευκαιριών συλλογικής επιχειρηματικότητας.
  • Διοργάνωση εκπαιδευτικών ταξιδιών και ανταλλαγών σε συνεταιρισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ωκεανίας, μέσω του εκτεταμένου επαγγελματικού δικτύου μας σε περισσότερες από τριάντα χώρες.
  • Διευκόλυνση και προώθηση της δικτύωσης μεταξύ συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εταίρων τους.
  • Δημοσίευση κειμένων, τόμων, περιοδικών, ταινιών και άλλων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και διάχυσης γνώσεων σχετικά με τη συνεργασία, τους συνεταιρισμούς και τη συνεταιριστική ηγεσία.
  • Διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και άλλων δημοσίων εκδηλώσεων για θέματα συνεργασίας και συνεταιρισμών.

Co-opAbility

Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι θα συνεργάζονται αυθόρμητα και αποτελεσματικά για να βελτιώσουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους κατάσταση.
Μάθε περισσότερα…

Επικοινωνήστε μαζί μας
Email: info@coopability.org

Co-opAbility Institute

Οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι θα συνεργάζονται αυθόρμητα και αποτελεσματικά για να βελτιώσουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους κατάσταση.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Μείνε συντονισμένος με το Co-opAbility Institute και μάθε όλα τα νέα μας

και τις δράσεις μας πρώτος.

Μάθε περισσότερα
Μπορούμε να βοηθήσουμε
στην Ανάπτυξή σας

Απευθυνθείτε στην ομάδας μας
για να συν-δημιουργήσουμε το συνεταιρισμό σας
ή να συν-σχεδιάσουμε συνεργατικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

Pin It on Pinterest