Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας νέα από το Έργο COMANAGE στο οποίο συμμετέχει η ομάδα του Co-opAbility.

Όλοι οι εταίροι του Προγράμματος συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα, από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου για το ετήσιο meeting αλλά και την εκπαίδευση των διαχειριστών των τριών πιλοτικών περιοχών (Βαρκελώνη, Κρακοβία, Λάτσιο).

Η εκπαίδευση επικεντρώθηκε στα συστημικά εργαλεία, τις συστημικές προσεγγίσεις και τη διερεύνηση καινοτόμων τρόπων για την ενίσχυση της συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων.

Η συλλογική δουλειά όλων των εμπλεκομένων από την έναρξη του προγράμματος ως και σήμερα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη πρόοδο και στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων που συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία των ενεργειακών κοινοτήτων σε Βαρκελώνη, Λάτσιο και Κρακοβία.

Αν θέλετε να είστε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις του Έργου, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του προγράμματος στη διεύθυνση https://comanage.spindoxlabs.com/ και να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Στο Co-opAbility, πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη της συνεργασίας και σας προσκαλούμε να ξεκινήσουμε παρέα το μετασχηματιστικό ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με αξιόλογους οργανισμούς όπως οι Ecoserveis, Aisfor srl, ANESE, Metropolis, Spindox Labs, REVOLVE, Anci Lazio, Kraków Metropolitan Area και Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), αναδιαμορφώνουμε το τοπίο των ενεργειακών κοινοτήτων.

Μείνετε συντονισμένοι!

Μπορούμε να βοηθήσουμε
στην Ανάπτυξή σας

Απευθυνθείτε στην ομάδας μας
για να συν-δημιουργήσουμε το συνεταιρισμό σας
ή να συν-σχεδιάσουμε συνεργατικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

Pin It on Pinterest